CU OCHII PE

Îngrijire pentru păr fin în cea mai bună formă

Genele, în cele din urmă, chiar și părul. Și cum doresc să fie prețuite. Dar de prea multe ori rudă noastre cosmetice rimel atenție. Rupt de pică, Aspect mat și o oportunitate de creștere inestetice consecințele lipsei de îngrijire a genelor.

Parul va fi gestriegelt și mângâie. Dar tu, de asemenea, nevoie pentru a păstra genele tale, pentru a obține strălucire și luciu de păr subțire, să cunoască și să respecte mai Multe. În acest caz genele din cauza lor de joasă densitate de multe ori încă nevoie de îngrijire decat restul parului. Pentru a menține genele-este o chestiune de onoare, de aceea, pentru cei care doresc să fie frumos pana la varfuri. Și, de asemenea, нелестно. Anume îngrijit genele destul de carisma, fără a carcaselor de a face.

foto25Atingere cu atingere: genele corect pieptene

Genele-este, de asemenea, parul. Deci, este logic că ei doresc să fie pieptănat. Genele cilia, cum merge sale mari frați, capului și a părului: regulat perie pozne prevenirea завихрений apar, părul cruci și amenință să rupă.

Cine vrea să-și păstreze propriile gene, este de lucru pentru a face acest lucru, în primul rând cu ajutorul dur dințat pieptene Genele, separă genele, cu grijă. După aceea, puteți edita genele cu periuta de dinti decoct. Gros, peri rigid, și anume-de a rezolva chiar și cele mai persistente resturile de crema sau rimel de blând genelor. Perie genele calm pentru a merge în fiecare seară, înainte de Culcare. Dar și în mod direct înainte de a Aplica rimel pentru gene aer Condiționat are sens. Părul ușor stea la rând, Machiaj expresiv.

Acasă căi de atac pentru Klimper-genele

Cald de ulei de măsline și ușor frecat în genele și poate afecta pe timp de noapte, pentru a vă aduce mai multe portie de luciu și шелковистости ochii în fine fire de păr. Important: a nu se utiliza în timpul de Masaj nu prea multa presiune, pentru ca genele anulare și asigurați-vă că Uleiul nu ajunge în ochi.

Genele a menține: uleios vine

Ca și orice alte parul, genele au solzoase Corn de structura. Sănătoase și îngrijite genelor, fulgi de strâns ambalate, astfel încât formează o suprafață plană, care arata bine hrănite și strălucitor. Decât uscarea această structură, cu atât matter arata genele, și ei, cel mai probabil, la o eventuală anulare. Între timp, există o mulțime de accesorii de serie, dezvoltat special pentru gene. Conțin de întărire de componente active, care stau în fiecare produs strat de rimel cilia din interior, aceste viguroase și anima.

foto26

Persoanele, nu uitați!

Ce agriculturii și genele pot creste mai natural, cu atât mai bine. În principiu, make-up nu este rău, нуден, dar acest lucru se întâmplă atunci când prea mult timp rămâne pe gene sau nu suficient de bine elimină. Prioritate atunci când genelor de îngrijire arată așa: Niciodată nu dormi vopsite merg. Rimel în pat înseamnă un mare risc pentru gene. Mascara s-au plâns prea subtiri fire de par, acestea se lipesc una de alta și legătura rapid și neglijent contact cu o pernă sau o pătură, doresc să rupe în jos.

Aprofundată de curățare este baza genelor de îngrijire. Din păcate, chiar și de îngrijire de aici așteaptă de eroare. Incorectă de Spălare este una dintre cele mai frecvente motive de adresare la vârfurile Genelor. Puternic frecarea sau un purificator de vina pentru eșec.

Corect astfel: Elimina make-up de ochi speciale de Machiaj Entfernern. Aceasta este, de obicei, conțin un procent ridicat de grăsimi, făcându-l resturile pot fi îndepărtate cu ușurință. Aplicați-l pe un tampon de bumbac și ștergeți ușor genele. Aveți nevoie, oferind în nici un caz, dar și de a păstra genele, ușor se deplasează de sus în jos. Apoi fața se spală ca de obicei. Nu utilizați niciodată prea fierbinte apa. Căldură degresează păr (și, de asemenea, de piele), prea puternic și face genele fragile.

Este ideal Tusch pentru gene frumoase

Bine întreținute genele, deși de la natura deja a Ochilor, care vrea să ajute, încă ceva, face acest lucru cel mai bine într-un mod blând. Adu fine fire de par, mai întâi, într-o singură, frumos curbate. Lucrul cu bigudiuri genelor se tem de mulți oameni în mod eronat. Dacă genele au fost pieptănat înainte, și певческая presiune scăzută, nimic nu se poate întâmpla.

Pregătirea este tot: se încălzește fiare pe scurt, cu ajutorul unui uscător de păr. Max păstrează mai mult timp. Cine vrea să-și păstreze genele, iar apoi este special genelor Base, care hrănește și fine fire de par de la rimel pregătit. Baza învăluie fiecare geană cu un strat de îngrijire a țesuturilor, nu separat părului, îl face doar mai puternic, ci, de asemenea, vizual mai mult. Acest lucru va facilita protecție într-un singur.

Ultimul Sfat pentru gene Perfect Dream: Mai gros, se poate aplica rimel pe genele coroană de flori și mult mai puțin distribuie pe toata lungimea parului, cu atât mai mult, în mod natural, acționează rezultatul global.