Minunate ser face genele mai lungi

Coincidență unele cazuri, oferă cele mai incredibile rezultate: După prelucrarea Stele Verzi unii pacienți cresc mai dens și mai mult genele. Din acel moment, de droguri de prostaglandine este de asemenea folosit în produsele de îngrijire personală pentru păr.

Puternic, frumos fluturând mâinile și formează

Puternic, frumos fluturând mâinile și formează, ca o atingere delicată de cutii: Da, femeile doresc genele tale. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă adesea în viață, realitatea uneori foto27vorbește în altă limbă: Multe femei consideră că au genele prea scurte, rare și subțiri. Împotriva acestui lucru se poate face ceva: util măsuri de implantarea acestor părului înainte de Lipirea genelor artificiale. În plus, o altă metodă capătă în prezent, cu toate acestea, sală de baie femei: așa-numitele gene ser.

Unele îndrăznețe și susținem păr fin de vitamine și extract de ginseng, keratina sau biotina. Alte promit chiar de creștere și Plenitudinii prin substanța activă, începând de la oftalmologie. Aceasta este așa-numita prostaglandina.

„Este Gewebshormone, care se aplică, în special, în procesul de prelucrare „Stele Verzi”, explică Eric Wölfel, medic specialist oftalmologie, la Vision Care Romania, compania laser operație. „Anume în acest caz s-a observat că genele acei pacienți care au fost tratați de prostaglandine, ele cresc mai puternic.”

În tratamentul de glaucom, glaucom medical numit acest hormon face largi canale de ochi lichid. Poate să se scurgă înapoi și presiunea scade. Un efect secundar o creștere sporită a genelor industria de frumusete a făcut să reflecteze. Și de aceea distinși oameni de știință o pereche de ani în urmă au început cu scopul de prostaglandine genele în ser folosi, dar într-o formă modificată.

Motivul pentru aceasta este hotărârea salon de înfrumusețare, care atrage o limită clară între medicale și cosmetice. După unele chimice Tüfteleien hormon, în cele din urmă, nu a fost de acizi grași, care pot fi utilizate în condiții de siguranță în produsele cosmetice.

foto28

Uta castelul Berger, ciuperca de conectare dintr-o Colonie, cu toate acestea, avertizează față de alte materiale, care ascund seruri în unele dintre aceste high-tech, inclusiv aplicarea. „Acest material poate conține în лаках și nu provoacă alergii.” Efecte secundare au fost observate, de asemenea, oftalmologi și, deși deja în tratamentul Verzi Stele cu простагландинами. „La unii pacienți poate duce la schimbarea culorii sprâncenelor sau vârstă”, explică Eric Wölfel. „De asemenea, modificări de culoare a irisului au fost observate.”

Cei care optează pentru un astfel de gene ser…

Cei care optează pentru un astfel de gene ser, poate conta deși, în realitate, în cele mai multe cazuri de lungi și genele groase – efect vorba de date, de multe ori cu un tratament durează aproximativ opt săptămâni. Cu toate acestea, consumatorii ar trebui să aibă respectiv atent.

Fiți deosebit de atent, astfel încât amestecul să nu pătrundă în ochi. Pe покрасневшую și pielea iritată, care persistă mai mult timp, acest lucru are sens, ser низлагать. Și Mulți окулисты recomanda anual de control la administrarea îndelungată a produselor cosmetice. „La urma urmei, acest instrument poate reduce presiunea intraoculară, dacă ajunge în ochi”, spune Wölfel.

Cui i se pare prea riscant, bazându-se pe vechea bun rimel. Între timp, nu rimel într-o varietate de texturi, care dau genelor în funcție de dorința dumneavoastră mult mai mult lungimea, lățimea sau volum. „Ceea ce este important este că o persoană folosește gros genele tampoanele, cu ajutorul căruia puteți înconjura subțire de păr de la rădăcină până la vârf cu o culoare”, explică make-up artist Peter Arnhem din Berlin. „De asemenea, dermatograf creion sau tuș de ochi, care se aplica direct pe linia genelor, acest lucru creează impresia de volum mai mare.”